9.4.06

St Binarius VS Inteligentno riješenje iz Šwedske

Prije nego što se ukazalo njegovo binarno dugmetasto božanstvo St Binarijus riješavanje zamršenih problema info industrije je moglo da se obavi samo na dva načina Inteligentnim riješenjem iz šwedske (čitaj macolom od cca 50 kg ) ili upornim rasplitanjem zamršenih varijabli funkcija i slično no i ovaj drugi sistem je ponekad sadržavao inteligentno riješenje iz Šwedske samo što ga drugim riječima zovemo "Format C " Nakon pojave njegove uzvišene digitalnosti došlo je do novih riješenja. Neka ću ukratko opisati na ovom blogu a ostala možete otkriti sami.

Situacija 1 sve radi a ništa neradi.
Riješenje : U ravnomjernom razmaku rasporediti flopz diskete ili u koliko je problem većeg obima uzeti starije hard diskove poredati ih u ravnomjernom razmaku oko waše uredske stolice i to u Raid formaciji 3 ili 5 ili 7 te naravno 8 ili čak 10 diskova. Kleknuti na stolicu i smanuto se vrtiti na istoj 7 krugova (za svaki disk po jedan krug ) u pravcu kazaljke na satu zatim u obrnutom pravcu isto toliki broj krugova. Uzeti omanji čekić i kada se uredska vrtoljot stolica zaustavi opaliti čekićem disk koj se nalazi ispred vas. Ritual ponavljati do dolaska prvog nadređenog iz vaše firme koj će vas sigurno upitati šta radite. Onda će te mu opisati ritual mantranja i riješavanja problema metabinarnim putem, prizivajući St Binarijusa da pomogne u riješavanju vašeg problema.

Postoje dva moguća riješenja koja vam se mogu dogoditi.
Prvo je da vas vaš direktor ili supervizor nadredjena osoba počne smatrati prolupalom ovčicom developerskog stada te ce vas uputi na odmor od barem 15 dana te eventualne pretrage u nekoj mentalnoj ustanovi što je prilično sretno riješenje Dobicete brdo legalne droge pjev pticica i gumeni sobicak u kojem ce te moci da grickate zidove bez bojazni da ćete oštetiti waše prednje frontalne kljovice.

Varijanta broj 2 je da wam direktor instant ruči otkaz. Ovo je naj sretnije riješenje jer od uštedjene love možete zakupiti omanju parcelu i početi sa uzgojem kupusa. Možete se baviti i uzgojem leptira kupusara pa da udarite reket onima sto gaje kupus tako sto ce te leptirove izdresirati da na komandu "AMM " napadnu komsijski kupus u krdu po 22 u formaciji srp i cekic

U narednim textovima biće još opisa kako se koristi St Binarijus za riješavanje raznih logičkih nelogičkih i drugih zavrzlama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Najbolje od najboljeg