5.2.08

Hladna loza

Ljekovito piće koje se mreška kad ga sipaš u času. Uzvišeno čisto i savršeno.
Esencija pijanstva.
Evo pijuckam ga sad i slušam neki rege.  Mislim na nju i želim joj napisat stih. A kako kad mrzim stihove a patetiku još više.  Pa šta da joj napišem. da ukradem stih iz neke pjesme. Mogu ukrasti stih al ne i grč u kojem je stvoren. Onda taj stih nije ni vredan kao onda kad ga kaže neko ko se nad njime grčio. A ja neznam da se grčim. Dipl hedonista kao takav uživam u lozi i ljutoj čokoladi di ću ja da se grčim.
Neide.
Znam
Napiću je lozom. Pustiti joj Malavidu  Spustiti ću joj šaku grožđa na stomak i zaliti ga majonezom. Nemisliš valjda da ću ja to pojesti.
Meni je cilj samo da napravim nered.
A i grožđe je pijano. Misliš li da ono uopšte zna da pliva u majonezi. A ti nesmiješ da se nasmiješ jer ti tako paziš na red.
Do kada?
Onda bi mogao da ti nacrtam slona na ramenu kako nosa balvan. Za koj dan imaćeš kuću na obrazu. Malu brvnaru iz koje se vijori dim do tvoje trepavice. tu će da se zapetlja u max faktor 2000 te će ti pokvariti nacrt i tlocrt trepavica.
Meni je cilj samo da napravim nered.
Doći će ivica i marica da stružu rigips sa zidova kuće i ona mala iz Markesovog romana što je uvjek glodala zid i bila luda za krečom.
Ti ćeš nudit tri kompleta naočala i tegove od dvije kile za ogledalo.
Neću ti ga dati.
Meni je cilj samo da napravim nered.

Loza više nije hladna
Pih.

Najbolje od najboljeg