9.1.08

Dzemila Vidovita Dzemila.

Moje zabrinuto ja-->    Što me čeka u 2008 poštovana Džemila vidovita Džemila.

Džemila Vidovita Džemila --->  Vidim ti u 2008. neku lijepu barku koju niko sem mozda tebe neće   potopiti.

Moje zabrinuto ja--> De pogledaj i kolko ću fentila morat na fordu promjenit. sav je propuho ko ono što se pušhe pa radi truuuuuuuuuuuuuuuuuuub za novu godinu.

Džemila Vidovita Džemila --->    Na fordu nećes morati ništa mijenjati jer će ti ga ukrasti izpred zgrade,pa odmah izvuci cd player za svaki slučaj. Vidim u ovoj godini i ženu.susret će biti iz vedra neba.na kasi u intereksu.optužit će te da si joj maznuo omekšivač za veš i neće popustiti dok ne priznaš,bez obzira što nisi kriv.priznaj!
I da..vidim tu barku..fino se ljulja na moru,mogu ti reći.

Moje zabrinuto ja-->  Joj nemoj mi fordaljku molim te uh uh sad sam se zadevero. Nemam cd plazer izvadio ja već po tvom savjetu. De pogledaj kolko će me tražit za otkup da počnem odma pare skupljat. Ta žena jel koristi ornel ili swilan. Neki dan me je jedna spopala da sam joj oteo viklere i uloške. Luda žena ja bradat čupav a ona misli da meni to treba. Nidje veze.
Ako priznam šta će onda bit oćel me posle odvest na krempite? Jel barka na naduvavanje il nešto konkretno?????

 Džemila Vidovita Džemila --->Krađu forda možes da zaustaviš tako što ćeš okupati se u najbližoj fonatni za vrijeme punog mjeseca i zatim pretrčati tri autobuske stanice prema istoku..ili kupiti garažu k'o sav normalan svijet..
Žena koristi lenor inače,ali će se zajebati ovaj put i uzeti ornel.obrati paznju.plavi je u pitanju,
priznaj i velike su šanse da dobiješ i bozu..
i zaboga prekini krasti uloške kad ti već ne trebaju..
za barku nisam sigurna..niko nije s bogom razgovarao

Moje zabrinuto ja-->Ah super hvala na savjetu odveo sam forda na operaciju promjene spola a ženi koja nosa ornel sam poturio malog žutog crnca u kolica pa ce se donekle sjebat dok bude kontala ćije je to dijete pa će otić na izmjenu ventila i dihtunga glave. Sipao sam ornel u pretis da pasulj omekša a uloške prodajem na pijaci po duplo skupljoj cijeni istim onim levatima koji te kupuju i prodaju duplo jeftinije na drugoj pijaci. Kad sam ih pitao gdje je tu logigka i zarada oni su rekli pssst nemoj nikom reć, mi sa njima hranimo vjeverice da nam ne traze vishe lješnike kad jedemo milku s istim.   Barka mi je neohodna jer ovdje na kopnu svi kontaju da sam lud a valjda je to na moru malo normalnije, mislim ljudi su vidjeli tamo svašta sirene krezave zubatace i samostojeću promaju.

Džemila Vidovita Džemila --->nisi lud iako si na kopnu.sasvim je normalno prodavati uloške preprodavačima koji njima hrane vjeverice. Nisam sigurna kako ćes osvojiti tu ženu ako joj 'turiš' malog žutog crnca u kolica i sjebes je k'o foku, ali staze ljubavi su mnogo čudne i nepredvidive..čak i za mene, poznatu gataru.
Sirene definitivno postoje.razmišljam da napustim tarot i kuglu i postanem sirena.mozda tako i ostavrim neku pjevačku karijeru..

Moje zabrinuto ja-->mogul da ti radim website ako postaneš podvodni voklokano instrumentalni solista ili ti pevaljka. Hoćes li onda postati laka ženska il ćes da se udebljas? Vjeverice se ovdje gaje radi glupih amera koji hoche da im je sve ko kod kuće pa posto nemaju rakune da im prevrću kante sad bar imaju vjeverice.
Inache sve vjeverice odlaze kod lokalnog brice da im šiša dlake iz ušiju. To je simbioza izmedju umjetnika i vjeverica. Vjeverice bolje čuju a umjetnici dobiju odlične kistove za akvarel.
ako napustiš kuglu molim te proslijedi je nama u klub penzionera treba nam jedna za bočanje Hamo svou izgubio.

Najbolje od najboljeg